Tilbygning og ombygning

Hovedenterprise

Vi udføre om og tilbygninger og har i den forbindelse kontakt med andre mindre håndværksvirksomheder som vi samarbejder med hvorfor vi vil være i stand til at tilbyde arbejdet som hovedentreprise. Det betyder at der skal foreligge projekt som bygherren selv har udarbejdet.

Alternativt hvis kunden ikke har forstand eller lyst anbefales der at det bliver udført som en totalentreprise.

Hovedenterprise

Vi gå i dialog helt fra starten og påtage os sagen som totalentreprenør således at vi ligeledes påtager os projektering og sørger for myndighedsansøgning.

En tilbygning til f.eks. enten et parcelhus eller en murermestervilla, kan vi udføre for dig til en yderst fornuftig kvadratmeterpris. Kontakt os og hør hvad en tilbygning koster pr m2 til lige netop dit parcelhus eller murermestervilla. Vi kører med priser hvor alle som gerne vil bygge om eller til, kan være med.

Lad os sammen, finde en billig pris på dit projekt. Kontakt os nu!

Gratis tilbud

Hos os får du altid et gratis tilbud – det koster ikke noget og vi kommer ud og kigger på dit projekt. Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Rådgivning

Er du uerfaren som bygherre, så er bygge rådgivning fra en erfaren murermester din i sikkerhed for et godt resultat.
Du kan læse mere om byggerådgivning her.

Kvalitetsarbejde

Vi har fokus på kunden og udfører altid kvalitetsarbejde. Så kig i vores galleri – Du er også meget velkommen til ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

Få et godt tilbud på en murer

Uanset om du har brug for en murermester i København, Nordsjælland, på Amager eller i en anden by på Sjælland, er vi parate til at udføre godt og solidt murerarbejde, som både du og vi kan være stolt af.

Det eneste som du skal gøre er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig med et tilbud på murerarbejde – og det er selvfølgelig helt uforpligtende!

Få et godt tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Trin 1 af 2

Tilbygning pris

Prisen på en tilbygning er som meget andet svært at komme med før man kender alle detaljer til sagen, vi vil meget gerne give en pris på jeres nye tilbygning.

Du skal være velkommen til at ringe til os på 25 65 46 55, alternativt brug formular og vi vender retur med et svar.

Det siger vores kunder

Renovering af lejlighed

Vi takker Per Kanstrup for en god oplevelse vedr. renovering af vores lejlighed. Vi har fået renoveret nogle vægge og flisearbejde i baderum, lagt nogle meget smukke gulve og udført fint malerarbejde. Alt blev udført til aftalt tid af dygtige håndværker. Vi kan helt sikkert anbefale firmaet og vil benytte det ved anden lejlighed.
Jørgen og Inga Larsen
2000 Frederiksberg

God og hurtig service

Per Kanstrup og hans kollega Simon var til at træffe mellem jul og nytår og kom endda ud med 1 dags varsel til en opgave som hastede rigtig meget. Jeg kan på det varmeste anbefale, at gøre brug af Per Kanstrup og hans kollega Simon.
Benjamin Hansen
2800 Lyngby

Nyt Badeværelse

Per Kanstrup er en særdeles erfaren, ansvarlig og dygtig håndværker som stædigt ikke lover mere end han kan holde - det medfører en god balance og afstemning omkring forventninger til arbejdets omfang, udførsel, pris og materialevalg - jeg er meget glad og tilfreds med mit flotte nye badeværelse og kan varmt anbefale Per Kanstrup.
Theis B. Pedersen
2000 Frederiksberg