Få en smuk facade med filtsning

Hvis facaderne har gennemgået væsentlig ændringer i årenes løb og fugerne ligeledes er nedslidte kan der med fordel foretages filtsning af facaderne. Fordelen med filtsning er at det er en billiger løsning frem for udkrads og fornyet fugning.
Når det så er sagt vil det efter min overbevisning være synd at filse et hus der står med pæne facadesten.

Derfor vil den rigtige løsning oftest være en omfugning af murværk på huset, således at de gamle nedslidte og løse fuger erstattes med nye fuger og på den måde skaber nyt liv i facaden.

Gratis tilbud

Hos os får du altid et gratis tilbud – det koster ikke noget og vi kommer ud og kigger på dit projekt. Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Rådgivning

Er du uerfaren som bygherre, så er bygge rådgivning fra en erfaren murermester din i sikkerhed for et godt resultat.
Du kan læse mere om byggerådgivning her.

Kvalitetsarbejde

Vi har fokus på kunden og udfører altid kvalitetsarbejde. Så kig i vores galleri – Du er også meget velkommen til ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

Få gratis tilbud på filtsning

Har du brug for en murermester på Sjælland eller Københavnsområdet, er vi parate til at udføre godt og solidt murerarbejde, som både du og vi kan være stolt af.

Det eneste som du skal gøre er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig med et tilbud på murerarbejde – og det er selvfølgelig helt uforpligtende!

Få et godt tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Trin 1 af 2

Pris på filtsning af murværk

For at give en korrekt pris kræver det at vi kender lidt til omfang af opgaven, derudover om det er filtsning på sokkel, murværk eller Filtsning indendørs.

Ring til 25 65 46 55 og få en god pris på omfugning af dit murværk.

Det siger vores kunder

Renovering af lejlighed

Vi takker Per Kanstrup for en god oplevelse vedr. renovering af vores lejlighed. Vi har fået renoveret nogle vægge og flisearbejde i baderum, lagt nogle meget smukke gulve og udført fint malerarbejde. Alt blev udført til aftalt tid af dygtige håndværker. Vi kan helt sikkert anbefale firmaet og vil benytte det ved anden lejlighed.
Jørgen og Inga Larsen
2000 Frederiksberg

God og hurtig service

Per Kanstrup og hans kollega Simon var til at træffe mellem jul og nytår og kom endda ud med 1 dags varsel til en opgave som hastede rigtig meget. Jeg kan på det varmeste anbefale, at gøre brug af Per Kanstrup og hans kollega Simon.
Benjamin Hansen
2800 Lyngby

Nyt Badeværelse

Per Kanstrup er en særdeles erfaren, ansvarlig og dygtig håndværker som stædigt ikke lover mere end han kan holde - det medfører en god balance og afstemning omkring forventninger til arbejdets omfang, udførsel, pris og materialevalg - jeg er meget glad og tilfreds med mit flotte nye badeværelse og kan varmt anbefale Per Kanstrup.
Theis B. Pedersen
2000 Frederiksberg