Klassisk håndværk – Moderne løsninger

Murermester.eu ejes og drives af murermester Per Kanstrup som har mere end 40 års erfaring i bagagen. Per Kanstrup laver også ombygninger og tilbygninger, og bygger nye parcelhuse. Altid med kvaliteten og det gode håndværksmæssige arbejde i højsædet. 

Murermester.eu har et tæt samarbejde med både tømrere og VVS-installatører og kan derfor tilbyde totalløsninger. Er du bygherre på et større projekt, kan du også gøre brug af min mangeårige erfaring som byggerådgiver, hvor vi kan hjælper dig med at bevare overblikket, så resultatet bliver godt og tidsplanen holder. Det betyder, at du altid er sikret murerarbejde af allerhøjeste kvalitet uanset om der skal bygges til, eller der skal renoveres.

Kontakt os allerede i dag

Uanset om du har brug for en murermester i København, Nordsjælland, på Amager eller i en anden by på Sjælland, er vi parate til at udføre godt og solidt murerarbejde, som både du og vi kan være stolt af.

Det eneste som du skal gøre er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig med et tilbud på murerarbejde – og det er selvfølgelig helt uforpligtende!

Book et møde med os

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Trin 1 af 2

Vi mestrer alle aspekter indenfor murerfaget!

Specielt de gamle teknikker indenfor filtsning af lofter og vægge, så har du et ældre hus der skal holdes i den oprindelige stil så er det her du skal henvende dig. Kontakt os nu på 25 65 46 55 for et gratis tilbud!

Det siger vores kunder

Renovering af lejlighed

Vi takker Per Kanstrup for en god oplevelse vedr. renovering af vores lejlighed. Vi har fået renoveret nogle vægge og flisearbejde i baderum, lagt nogle meget smukke gulve og udført fint malerarbejde. Alt blev udført til aftalt tid af dygtige håndværker. Vi kan helt sikkert anbefale firmaet og vil benytte det ved anden lejlighed.
Jørgen og Inga Larsen
2000 Frederiksberg

God og hurtig service

Per Kanstrup og hans kollega Simon var til at træffe mellem jul og nytår og kom endda ud med 1 dags varsel til en opgave som hastede rigtig meget. Jeg kan på det varmeste anbefale, at gøre brug af Per Kanstrup og hans kollega Simon.
Benjamin Hansen
2800 Lyngby

Nyt Badeværelse

Per Kanstrup er en særdeles erfaren, ansvarlig og dygtig håndværker som stædigt ikke lover mere end han kan holde - det medfører en god balance og afstemning omkring forventninger til arbejdets omfang, udførsel, pris og materialevalg - jeg er meget glad og tilfreds med mit flotte nye badeværelse og kan varmt anbefale Per Kanstrup.
Theis B. Pedersen
2000 Frederiksberg