Vi hjælper gerne med jord, kloak, beton og meget mere

I forbindelse med til og ombygninger såvel som øvrige nybygninger påtager vi os alt inden for jord,- kloak,- beton,- belægninger og gartnerarbejde.

Støbning af fundament, sokkel og gulv er opgaver vi er stor erfaring i. Vi kan støbe fundament og udføre reparation af din sokkel, til en fornuftig pris.

Opbygning af et godt fundament kræver erfaring og det har vi. Vi har også i den forbindelse kontakt til mindre firmaer som vi samarbejder med således at vi kan tilbyde en samlet løsning i lighed med ovenstående. Fordelen ved sådanne løsninger at der kun er en person der skal forhandles med og kun en ansvarlig person på sagen.

Gratis tilbud

Hos os får du altid et gratis tilbud – det koster ikke noget og vi kommer ud og kigger på dit projekt. Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Rådgivning

Er du uerfaren som bygherre, så er bygge rådgivning fra en erfaren murermester din i sikkerhed for et godt resultat.
Du kan læse mere om byggerådgivning her.

Kvalitetsarbejde

Vi har fokus på kunden og udfører altid kvalitetsarbejde. Så kig i vores galleri – Du er også meget velkommen til ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

Få gratis tilbud på betonarbejde

Har du brug for en murermester på Sjælland eller Københavnsområdet, er vi parate til at udføre godt og solidt murerarbejde, som både du og vi kan være stolt af.

Det eneste som du skal gøre er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig med et tilbud på murerarbejde – og det er selvfølgelig helt uforpligtende!

Få et godt tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Trin 1 af 2

Vi har erfaring indenfor betonarbejde

Opbygning af et godt fundament kræver erfaring og det har vi. Vi har også i den forbindelse kontakt til mindre firmaer, som vi samarbejder med således at vi kan tilbyde en samlet løsning i lighed med ovenstående.

Fordelen ved sådanne løsninger at der kun er en person der skal forhandles med og kun en ansvarlig person på sagen.

Det siger vores kunder

Renovering af lejlighed

Vi takker Per Kanstrup for en god oplevelse vedr. renovering af vores lejlighed. Vi har fået renoveret nogle vægge og flisearbejde i baderum, lagt nogle meget smukke gulve og udført fint malerarbejde. Alt blev udført til aftalt tid af dygtige håndværker. Vi kan helt sikkert anbefale firmaet og vil benytte det ved anden lejlighed.
Jørgen og Inga Larsen
2000 Frederiksberg

God og hurtig service

Per Kanstrup og hans kollega Simon var til at træffe mellem jul og nytår og kom endda ud med 1 dags varsel til en opgave som hastede rigtig meget. Jeg kan på det varmeste anbefale, at gøre brug af Per Kanstrup og hans kollega Simon.
Benjamin Hansen
2800 Lyngby

Nyt Badeværelse

Per Kanstrup er en særdeles erfaren, ansvarlig og dygtig håndværker som stædigt ikke lover mere end han kan holde - det medfører en god balance og afstemning omkring forventninger til arbejdets omfang, udførsel, pris og materialevalg - jeg er meget glad og tilfreds med mit flotte nye badeværelse og kan varmt anbefale Per Kanstrup.
Theis B. Pedersen
2000 Frederiksberg