Et nyt Badeværelse det er en af vores håndværks mæssige specialiteter

Vi udfører totalrenovering af gamle badeværelser og ligeledes sørger for eventuelle myndighedsansøgning.

En professionel renovering af dit badeværelse, vil få det til at fremstå som helt nyt. Vi finder sammen ud af hvad det skal koste, så den pris vi bliver enige om, er en der stemmer overens med forventningerne til et ny renoveret badeværelse.

Gratis tilbud

Hos os får du altid et gratis tilbud – det koster ikke noget og vi kommer ud og kigger på dit projekt. Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Rådgivning

Er du uerfaren som bygherre, så er bygge rådgivning fra en erfaren murermester din i sikkerhed for et godt resultat.
Du kan læse mere om byggerådgivning her.

Kvalitetsarbejde

Vi har fokus på kunden og udfører altid kvalitetsarbejde. Så kig i vores galleri – Du er også meget velkommen til ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål.

Få et tilbud på nyt badeværelse

Uanset om du har brug for en murermester i København, Nordsjælland, på Amager eller i en anden by på Sjælland, er vi parate til at udføre godt og solidt murerarbejde, som både du og vi kan være stolt af.

Det eneste som du skal gøre er at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig med et tilbud på murerarbejde – og det er selvfølgelig helt uforpligtende!

Få et godt tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Trin 1 af 2

Nyt badeværelse tilbud

Vi renovere badeværelser i både hus og lejlighed og vi er dygtige til det. For at opnå mere en blot nye fliser under en renovering, kræver det erfaring og ideer – det har vi.

Hvis det alene drejer sig om renovering af gammelt badeværelse uden væsentlige ændringer af installationer kræves ikke byggesagsbehandling, – skal afløb og rør installationer ændres skal der fremsendes redegørelse til myndighederne og i særlige tilfælde skal der fremsendes projekt.

Hvor meget koster det at renovere badeværelse?

Det er svært at give en pris uden at kende til jeres eksisterende badeværelse samt jeres forventninger til det nye badeværelse såsom hvilket typer af sanitet i ønsker og valg af klinker eller fliser.

Ovenstående kan ikke oplyses på forhånd idet vi skal kende sagen. Skal vi stå for dit drømme bad? ring til os i dag og hør nærmere omkring dine muligheder!

Ring til os i dag på 25 65 46 55 og få et godt tilbud.

Det siger vores kunder

Renovering af lejlighed

Vi takker Per Kanstrup for en god oplevelse vedr. renovering af vores lejlighed. Vi har fået renoveret nogle vægge og flisearbejde i baderum, lagt nogle meget smukke gulve og udført fint malerarbejde. Alt blev udført til aftalt tid af dygtige håndværker. Vi kan helt sikkert anbefale firmaet og vil benytte det ved anden lejlighed.
Jørgen og Inga Larsen
2000 Frederiksberg

God og hurtig service

Per Kanstrup og hans kollega Simon var til at træffe mellem jul og nytår og kom endda ud med 1 dags varsel til en opgave som hastede rigtig meget. Jeg kan på det varmeste anbefale, at gøre brug af Per Kanstrup og hans kollega Simon.
Benjamin Hansen
2800 Lyngby

Nyt Badeværelse

Per Kanstrup er en særdeles erfaren, ansvarlig og dygtig håndværker som stædigt ikke lover mere end han kan holde - det medfører en god balance og afstemning omkring forventninger til arbejdets omfang, udførsel, pris og materialevalg - jeg er meget glad og tilfreds med mit flotte nye badeværelse og kan varmt anbefale Per Kanstrup.
Theis B. Pedersen
2000 Frederiksberg