Tilbygning og Ombygning

Hovedenterprise:


Vi udføre om og tilbygninger og har i den forbindelse kontakt med andre mindre håndværksvirksomheder som vi samarbejder med hvorfor vi vil være i stand til at tilbyde arbejdet som hovedentreprise. Det betyder at der skal foreligge projekt som bygherren selv har udarbejdet.
Alternativt hvis kunden ikke har forstand eller lyst anbefales der at det bliver udført som en totalentreprise.


Totalenterprise:


Vi gå i dialog helt fra starten og påtage os sagen som totalentreprenør således at vi ligeledes påtager os projektering og sørger for myndighedsansøgning.

En tilbygning til f.eks. enten et parcelhus eller en murermestervilla, kan vi udføre for dig til en yderst fornuftig kvadratmeterpris. Kontakt os og hør hvad en tilbygning koster pr m2 til lige netop dit parcelhus eller murermestervilla. Vi kører med priser hvor alle som gerne vil bygge om eller til, kan være med.
Lad os sammen, finde en billig pris på dit projekt. Kontakt os nu!

 

Tilbygning pris

Prisen på en tilbygning er som meget andet svært at komme med før man kender alle detaljer til sagen, vi vil meget gerne give en pris på jeres nye tilbygning.  Du skal være velkommen til at ringe til os alternativt brug formular og vi vender retur med et svar.

Få Gratis tilbud på Byggeri

:
Drag 'n Drop your files here!
Already verified you are human.
Please wait...