MURER

København, Amager og Nordsjælland

Vi arbejder reelt på hele Sjælland, men primært i København, på Amager og i Nordsjælland.
Disse områder betragter vi som vores nærområder, og det er i de områder, vi har en solid kundebase, der gennem mange år har benyttet os til murerarbejde af stort set enhver art. Har du behov for en murer, så kommer vores murermester også gerne til bl.a. Roskilde, Slagelse og Næstved. Vores murerfirma har også gennem årerne udført opgaver i Hvidovre, Rødovre, birkerød og Gentofte.

Uanset om du har en opgave i selve København, på Amager eller i Nordsjælland, er vi parate med et seriøst tilbud og godt og solidt murerarbejde, som både du og vi kan være stolte af.

Kanstrup v/Per Kanstrup er et mindre murerfirma med en bred og mangeårig erfaring indenfor murerfaget. Det betyder, at vi koncentrerer os om de mindre opgaver som

tilbygninger, ombygninger og renoveringer af alle slags bygningsværker Samt nybyggeri af parcelhuse.

Hos os sætter vi kundeservice og godt håndværk i højsædet

vi hjælper gerne med at finde de helt rigtige løsninger på hver enkelt udfordring og vi følger altid opgaverne helt til dørs.

Per Kanstrup, der ejer firmaet, mestrer såvel de nye som gamle håndværksteknikker. Derfor er det muligt, at renovere ældre bygninger, så den oprindelige stil bevares, ligesom tilbygninger kan laves så de passer perfekt til det eksisterende hus


Badeværelse som du drømmer om

Vi udfører alt indenfor renovering af dit badeværelse.

Du kommer med ønskerne og vi klarer alt det andet - dejlig nemt.

Få dit drømme bad nu - få tilbud

Filsning udført af Per Kanstrup

Filsning

Vi udfører alt indenfor filsning - Dette er vi stolte af og tør sige at vi kan udføre et så flot resultat som du kan være tilfreds med!


Facaderenoveringer

Få en vurderet din facade inden det måske er for sent.

Hos os får du professionel rådgivning om netop facaderenovering som er en stor investering og som betaler sig.

Facaderenovering svinget udført af Per Kanstrup

Filsning udført af Per Kanstrup

Mureropgaver

Vi udfører alt indenfor mureropgaver - dette har vi over 40 års erfaring med og vi klarer mange typer speciel opgaver uden problemer. Ingen opgave er for lille for os eller for stor!


Bygge Garanti er vi medlem af!

Da det er vigtigt at vores kunder får en ekstra sikkerhed når de får udført mureropgaver fra os - Derfor er vores virksomhed medlem af Bygge Garanti som giver dig en ekstra sikkerhed på op til 100.000kr pr bygge sag.

 

Kanstrup v/Per Kanstrup er medlem af byg garanti

Kanstrup v/Per Kanstrup er medlem af københavns murerlaug

Københavns Murerlaug er vi medlem af!

Københavns Murerlaug indgår i Dansk Byggeri som en lokalforening

Se Mere her: Københavns Murerlaug


Renoverings opgaver fx. nye fuger

Vi udfører alt indenfor renoverings opgaver - dette er igennem en lang karriere indenfor bygge branchen, og vi står inde for kvaliteten af det udførte arbejde!

Fuger renovering udført af Per Kanstrup

Beton arbejde udført af Per Kanstrup

Betonarbejde

Vi udfører alt indenfor betonarbejde, dette kunne være så som et nyt gulv i et badeværelse, eller støbning af nyt fundament.